Image11

Onze aanpak

Waarom het de moeite loont om een vrijblijvende offerte voor schrijnwerk aan te vragen?

Advies van een rasechte vakman

Vraag je aan onze klanten waarom ze voor Interieurbouw Marc Meersman kiezen? Dan antwoorden ze zonder twijfel met ‘kwaliteit’ en ‘maatwerk’. En net deze troeven trekken we door in elke offerte voor binnen- als buitenschrijnwerk. Vakmanschap en de liefde voor hout is de rode draad doorheen alles wat we doen.

Marc Meersman - small (6)
Marc Meersman - small (35)

Eigen atelier

Dankzij ons eigen atelier in Waasmunster, uitgerust met de modernste productiemachines, hebben we een pak meer te bieden dan gewoon schrijnwerk aan onze klanten. We garanderen perfectie tot in het kleinste detail met de meest uiteenlopende materialen. Meer nog, we kunnen steevast inspelen op elke uitdagende vraag van onze klanten.

Jouw verhaal, daar begint alles

Elk interieurproject begint met een goed gesprek. We luisteren naar je wensen en overlopen de mogelijkheden, al dan niet samen met een architect. Op basis van jouw verhaal stellen we een offerte voor schrijnwerk op, geheel vrijblijvend. Uiteraard houden we bij het design rekening met alle praktische aspecten en zorgen we dat de kleur- en materiaalcombinaties van de schrijnwerkrealisatie perfect op elkaar afgestemd zijn.

Marc Meersman - small (29)
Marc Meersman - small (33)

Aandacht voor het milieu

Het hout van ons maatwerkmeubilair is afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Ook onze lakken en verven zijn op waterbasis, met een knipoog naar het milieu. Bovendien beperken we houtafval tot een minimum en laten we het recycleren tot brandstof. Je mag dus gerust zijn, het meubilair waarin je leeft of werkt, heeft zo een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Van basic tot eindeloos veel mogelijkheden

Gaat het om een totaalrenovatie, waarbij er nood is aan binnenschrijnwerk voor trap, deuren, badkamermeubel, dressing of keuken? Of gaat het over een bescheidener project? Elk project verdient bij ons dezelfde aandacht. Hoe groot de omvang van jouw interieurproject ook is, bij Interieurbouw Marc Meersman garanderen we perfectie, zodat u met een tevreden gevoel jouw houtwerk aan familie en vrienden toont.

Marc Meersman - small (97)
j

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jouwofferte voor buiten- of binnenschrijnwerk er zal uitzien?
Contacteer ons, geheel vrijblijvend, voor advies.