Image11

Eigen atelier

Uit het juiste hout
gesneden

Ga je voor Marc Meersman Interieurbouw? Dan ga je voor handmade in Belgium. Want in ons eigen atelier worden alle meubelen op maat ambachtelijk vervaardigd. Bovendien zijn we lid van confederatie bouw en volgen we strikt alle normen op. Je kan dus met een gerust hart je meubelen bij ons op maat laten maken.

Modern machinepark

Afgelopen jaren investeerden we sterk in ons machinepark, waardoor we met de nieuwste methodes en de hoogste precisie kwaliteit kunnen afleveren. En dat merken onze klanten, want oog voor detail is een van onze grootste troeven.
500

m² atelier

6

Gespecialiseerde schrijnwerkmachines

De nagel op de kop

Dankzij ons atelier kunnen we flexibel aan de wensen van de klant voldoen. Meer nog, we werken de vooropgestelde planning en timing uit, aansluitend bij elk interieurproject. Met onze ervaring gaan we voor een correcte aanpak bij elk schrijnwerkproject. 

100% Belgisch maatwerk

Neem alvast een kijkje in onze maatwerkrealisaties, zoals maatkasten en dressings, keukens, trappen binnen- en buitendeuren.

Benieuwd naar onze projecten?

Neem alvast een kijkje in onze maatwerkrealisaties, zoals maatkasten en dressings, keukens, trappen en binnen- en buitendeuren.